סדנאות בישול
סדנאות בישול עבור חברות וארגונים מביאות ערך מוסף וחוויה ייחודית לסביבת העבודה. הפעילות מעודדת גיבוש ומוטיבציה, ומספקת הזדמנות לשחרר ולחזק את יכולותיהם של העובדים. הסדנאות מביאות את חברי הארגון למרחב שונה מהמשרדים, ובו הם יכולים ליהנות מחוויית בישול חיובית ומהנה. לאחר הבישול, הם יכולים ליהנות מסעודה טעימה בחברת עמיתיהם. ועדיין, האם פעילות זו מסתמכת רק על הנאה, או האם בה טמונה הרבה יותר?
נושאי הסדנה
- פיתוח חוש מנהיגות
- בניית כישורים חברתיים
- טיפוח עבודת צוות
- עידוד חתירה למטרה
- יצירת אחריות אישית
- חיזוק יכול עמידה בזמנים
מה מרווחים מסדנת בישול
- קבלת כלים להתמודדות עם הובלת תהליכים
- שיפור מיומנות בכישורים
- העלאת הביטחון העצמי
- פיתוח מיומנות עבודת צוות
- גירוי ופיתוח חשיבה יצרתית
- חיזוק האמונה העצמית ותחושת מסוגלות
- והכי חשוב, חוויה מהנה, כיפית בשילוב של אוכל טעים!